Възпитаниците на СУ представят семинар на тема „Лидерство”

Алумни асоциацията към Стопански факултет на СУ „Св. Кл. Охридски” организира курс за високо управленско ниво на тема „Лидерство” с лектор проф. Гинка Тюгел. Семинарът ще се проведе на 4-5 февруари 2011, петък и събота, в зала „Америка за България” в Ректората на СУ ”Св. Климент Охридски”.

Курсът е предназначен за ръководители от всички сфери на икономиката и предоставя на участниците прекрасна възможност да развият своите умения и да обменят опит с лидери на други компании и институции.

Професор Тюгел е лектор в IMD в Швейцария, фасилитатор и изследовател в областта на лидерството и човешкото поведение. Нейните изследвания се фокусират върху темите лидерство, емоции в организацията, коучинг и управленско консултиране. Гинка Тюгел е била част от управленските програми на London Business School и Duke Corporate Education. Работила е за развитие на лидерския потенциал в компании като Danone, Ernst & Young, Societe Generale, Royal Bank of Scotland и много други.

Работният език на курса е английски. Цената за един участник е 600 евро без ДДС. Предлагаме отстъпки за повече от един участник от организация, за членове на Сдружение на възпитаниците на Стопански факултет и за алумни на Академията за ръководители.

Надяваме се да сме Ви заинтригували и оставаме на разположение за допълнителни въпроси по е-мейл или на тел.: 02/971 3700.


Свързани публикации.