(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-M5C87P2');

Представяме:Страница Анализ на разходи и ползи на ИПИ

С подкрепата на Глобал опортюнити фонд на правителството на Обединенотокралство от декември 2004 г. Институтът за пазарна икономика създаде подстраница“Анализ на ползи и разходи”( http://www.ime-bg.org/bg/ria2005.htm).

Надяваме се, че тя ще послужи на гражданите, деловите среди, неправителственитеорганизации и университетите, както и на политическите партии, държавнатаи общинската администрация като ценно помагало за възможните ефекти от политикаи законодателство.
Целта е да преобърне традицията: вместо да се прави законодателство и следтова да се мисли и пресмята, да стане обратното.

Красен Станчев
Изпълнителен директор

 

 

 

© Коментарните материали от Прегледана стопанската политика са обект на авторско право. При използванетоим е задължително позоваване. Абонаментна такса дава право да се препечатватматериали от бюлетина (за абонамент: [email protected]).


Свързани публикации.