Покана за членство в Клуб на Студентите към ИПИ

ИНСТИТУТЪТ ЗА ПАЗАРНА ИКОНОМИКА

кани всички студенти да се присъединят към 

КЛУБ на СТУДЕНТИТЕ към ИПИ

 

МИСИЯТА НА КЛУБА е да предостави форум за студенти, интересуващи се от икономика и икономическа философия, както и да осигури достъп до нови знания, различни гледни точки и идеи.

Клубът бе учреден в началото на 2009 г. и към момента в него членуват над 400 младежи от различни университети в страната. Дейностите на Клуба включват: месечни срещи с поканен гост-лектор; вечерни семинари и обсъждания; участия в събития на ИПИ; разпространение на информация за чуждестранни летни семинари и препоръка от ИПИ.

Сред гостите на Клуба са били изтъкнати български и чуждестранни икономисти като Калин Христов, Георги Ангелов, Мартин Заимов, Красен Станчев, Левон Хампарцумян, Владимир Каролев, Георги Ганев, Лъчезар Богданов, Емил Хърсев, Милен Велчев, Мартин Димитров, Валери Димитров, Том Палмър, Кен Скуланд, Лорънс Рийд и др.

Повече за Клуба може да намерите тук, а информация за проведените срещи е достъпна тук.

През следващата седмица ще се проведе поредната месечна среща на Клуба с лектор Калин Христов (БНБ), който ще говори за бъдещето на Европа.

 

Единственото условие за участие в Клуба е Вашето желание. Просто изпратете e-mail с име, университет, специалност, курс и контакти на [email protected].

 

За контакти и информация:

Петър Ганев, ИПИ

[email protected]

02/952 62 66, 952 35 03

 

За ИПИ (http://www.ime.bg/)

Институт за пазарна икономика е неправителствена организация, регистрирана като фондация в частна полза през 1993 година. В последните 18 години ИПИ работи за отговорна, прозрачна и ефективна администрация, ниски данъци и избор при предоставянето на публични услуги, въвеждане на оценка на въздействието на регулациите, опростяване на бизнес средата, реформа на пенсионната система и др.


Свързани публикации.