Покана: „Free Market Roadshow“ 2016

София се присъединява към „Пътя към свободата“, който ще премине през 45 града в Европа и Кавказ – от Скандинавия до Турция и от Испания до Украйна.

Представителството за Югоизточна Европа на Фондацията за свободата „Фридрих Науман“ (ФНФ) е домакин в България на „Free Market Roadshow“ 2016. Тази година ФНФ си партнира със Стопанския факултет на Софийски университет „Св. Климент Охридски“.

| страница на събитието във Facebook |

Обединена под надслова „Европа във времена на промяна“, публичната дискусия в София ще бъде посветена на някои от приоритетите на работата на ФНФ в България като данъчна политика, предприемачество и иновации, които са и основни теми на събитията в рамките на FMRS 2016.

Списъкът с гости-лектори включва утвърдени учени, специалисти и лидери, формиращи общественото мнение в България и чужбина. Те ще обсъждат двете основни теми тази година: „Смърт и данъци“ и „Споделената икономика, умиращият капитализъм?“.

Публиката ще бъде активно въвлечена в дискусиите. Сесията „световно кафене“ на тема „Как да предизвикаме иновациите?“ ще бъде отворена и непосредствена дискусия със студенти и гости, на която сте добре дошли!

„Free Market Roadshow“ 2016 се организира от Австрийския икономически център за осма поредна година в сътрудничество с над 100 водещи мозъчни тръстове и университети от Европа и Кавказкия регион. Партньори са и международни организации като Hayek Institute и Liberty Fund.

Присъединете се на 4-ти април към „Пътя към свободата“ в Аула Магна на Софийски университет „ Св. Климент Охридски“!

| пълна програма |

 


Свързани публикации.