Ние препоръчваме

Няколко членове на новия парламент и на новото правителство знаят добре руски език, а някои изобщо не знаят друг чужд език, освен руски. Руснаците пишат на кирилица, а и речникът е близък.

По този повод за нас е удоволствие да съобщим, че от тази седмица тези и всички други хора могат да ползват богат извор на първокласни, класически и съвременни икономически знания на руски език. Защото от тази седмица в Интернет работи и руската страница на Института Катон от Вашингтон: http://www.cato.ru/ .

На мнозинството народни представители препоръчваме новата работа на колегата от Лима Ернандо де Сото, малко известен в България, но много известен навсякъде другаде: Капитализъм за масите(http://www.cato.ru/pdfs/desoto_rus.pdf ).

На госпожа Масларова и нейните приятели по умонастроение може би ще им бъде от полза статията на Милтън Фрийдман “Пазарът като средство за социалното развитие” (http://www.cato.ru/pdfs/friedman.pdf )

Разбира се, на същата страница текстовете могат да бъдат намерени и на езика на оригинала.

 

 

 

 

© Коментарните материали от Прегледана стопанската политика са обект на авторско право. При използванетоим е задължително позоваване. Абонаментна такса дава право да се препечатватматериали от бюлетина (за абонамент: [email protected]).


Свързани публикации.