Ние препоръчваме

Имаме удоволствието да Ви поканим на втората годишна среща на Европейска Ресурсна Банка, която ще се проведе във Вилнюс, Литва (Resource Bank Europe – www.rbeurope.org) на 14 – 15 октомври 2005 г.

Първоначалната идея възниква през 2003 г. по време на семинар в Гумерсбах, Германия, и принадлежи на професорите Пиер Гарело и Харди Буйон. С цел подобряване на стратегиите на либералните институти и засилване на взаимодействието между тях се организира ресурсна банка в Европа по подобие на тези в Съединените щати, Африка и Азия.

Първата годишна среща се проведе 29 и 30 октомври 2004 г. в Боровец и беше съвместно организирана от Институт за пазарна икономика, Българското дружество “Фридрих Хайек” и IES Europe (разпространени материали по време на срещата можете да прочетете тук)

За повече информация относно предстоящата среща вижте Интернет страницата на Ресурсната банка.

Втората среща на Европейската Ресурсна Банка се организира от Lithuanian Free Market Institute в сътрудничество с Institute for Economic Studies Europe , F.A. v. Hayek Institute, Center for New Europe,International Policy Network, Bruno Leoni Institute and ATLAS Economic Research Foundation.

 

 

 

 

© Коментарните материали от Прегледана стопанската политика са обект на авторско право. При използванетоим е задължително позоваване. Абонаментна такса дава право да се препечатватматериали от бюлетина (за абонамент: [email protected]).


Свързани публикации.