800 седмици и половина

Днес ИПИ празнува своеобразен юбилей. На 21.09.2016 г. публикуваме своя 800-ен брой на седмичния бюлетин на ИПИ. Бюлетинът „Преглед на стопанската политика” излиза редовно от края на 1999 г., като в началото се разпространява на хартия, а по-късно – в електронен вариант. Малко издания могат да се похвалят с такава дълга история и без нито една изпусната седмица оттогава досега.

Бюлетинът е пускан и в нормални, и в кратки работни седмици като сегашната. Пускан е по всякакви празници. Пускан е от морето, от планината, от семинари и събития, които екипът на ИПИ е организирал или пък не е могъл да пропусне. В някои седмици е писан само от един човек, в други – от 10. Бури, токови удари, прекъсване на интернет и болести никога не са били пречка. И винаги е бил актуален и навременен, винаги е коментирал важните икономически теми в обществото.

Бюлетинът от край време достига до всички по-големи медии и е широко препечатван и отразяван в тях. Броят на абонатите му расте през годините, като към момента те са над 7000 души.

Желаем ви приятно и внимателно четене – поне толкова, колкото за нас е самото му списване! 


Свързани публикации.