Подкрепа за данъчната реформа в България

След излизането на първия брой на бюлетина за ниски данъци "Плосък данък" получихме подкрепа от още хора за данъчната реформа, която предложихме в отворено писмо до министъра на финансите и премиера от 19 март 2004 година.

Един от наскоро подкрепилите реформата е Николай Неновски, член на управителния съвет на Българската народна банка, доцент в Университета за национално и световно стопанство в София, преподавател в Университета на Орлеан, Франция, преподавател в IFAG, София и член на Съвета на икономическите съветници на президента на България. Той е бивш ръководител на изследователския отдел и на отдела за монетарни и финансови изследвания на Българската народна банка, работил е в Икономическия институт на БАН, а в момента е заместник-председател на Българската макроикономическа асоциация. Николай Неновски е член на редакционната колегия на Дискусионните материали на БНБ, на списанието Банки, инвестиции, пари, както и на East-West Journal of Economics and Business (Гърция) и Central European Economic Review (Унгария).

Получихме подкрепата и на Александър Паздерски, който е директор корпоративни финанси и анализи на българската консултантска компания ММКонсулт ООД.

(Георги Ангелов)

 


Свързани публикации.