Преглед на стопанската политика ISSN 1313 - 0544

Възпитаниците на СУ представят семинар на тема „Финанси за нефинансисти”

15.10.2010
Оцени тази статия:

Сдружение на възпитаниците на Стопански факултет на СУ „Св. Кл. Охридски” представя на Вашето внимание курс за високо управленско ниво на тема „Финанси за нефинансисти” с лектор проф. Паскал Маенхут. Семинарът ще се проведе на 22-24 октомври 2010, петък, събота и неделя, в София. Семинарът е добра възможност за изпълнителни директори, директори по продажбите, главни контрольори, директори на ICT, HR и маркетинг отдели и други служители, работещи за възвращаемост на инвестициите, да развият професионалните си умения и да обменят опит с колеги от други международни компании.

Д-р Паскал Маенхут http://www.insead.edu/facultyresearch/faculty/profiles/pmaenhout/ е професор в INSEAD, където преподава корпоративни финанси, теория на портфейлите и капиталови пазари на курсистите от M.B.A., докторантските и управленски програми. Той е завършил с най-високо отличие факултета по икономика на университета Лювен, Белгия и има магистърска и докторска степен по финансова икономика от Харвард. Неговите изследвания са в областта на теория на портфейлите, деривативи, оценка на активи и управление на риска.

Работният език на курса е английски. Обучението е изключително практически насочено, със съотношение 50/50 лекции към разглеждане на казуси. Цената на курса е 1,250 евро без ДДС. Предоставяме допълнителни отстъпки при записване на повече участници от една компания, както и за алумни на Академията за ръководители. За допълнителни въпроси – milka.semova@febalumni.org и 02/971 3700.