Предстоящо: Europe Liberty Forum – 22 и 23 юни 2021 г.

 

Europe Liberty Forum Online 2021

Следващата седмица – 22 и 23 юни 2021 г., с начален час 13.00 ч. българско време, изцяло онлайн – е стартът на Онлайн форумът – # EuropeLF21 на Atlas Network* и ИПИ**.

Тематичните акценти в петото издание на Европейския форум са: икономическата политика след пандемията,  предизвикателствата пред здравеопазването, популизма, медиите и като цяло – бъдещето на икономическата свобода по света.

От българска страна като участници ще се включат Лъчезар Богданов и Петър Ганев от ИПИ,  Мартин Коте и Петя Дюлгерова от Фондация за свободата „Фридрих Науман“, Красимира Величкова от Български дарителски форум,  Марин Лесенски от Институт Отворено общество – София и Ирина Недева, АЕЖ – България.

Специален гост ще е Андерс Аслунд, шведски икономист, изследовател в Атлантическия съвет и в Института за международна икономика „Питърсън“. Съветник по икономическите въпроси на правителствата на Русия (1991–1994) и Украйна (1994–1997).

 

  • Програмата е качена на платформата на Atlas Network.
  • NB! За достъп до най-интересните срещи и лекции е необходима регистрация – тук

 

Очакваме Ви и желаем успех на Форума!

* Мисията на Atlas Network е да увеличава глобалния просперитет чрез създаване и подсилване на мрежа от независими партньорски организации, които насърчават индивидуалната свобода и са ангажирани да идентифицират и премахнат бариерите пред процъфтяването на хората. Atlas Network развива мрежа от повече от 469 партньори в 97 страни, които споделят тази визия.

**Мисията на ИПИ е да представя и защитава ценностите на пазарната икономика. ИПИ преследва тази мисия чрез анализ, застъпнически кампании, участие в публични консултации, активно сътрудничество с медиите и чрез формиране на мнение.


Свързани публикации.