Преглед на стопанската политика ISSN 1313 - 0544

Представяне

16.12.2006
Оцени тази статия:


През миналата седмица ИПИ откри нова рубрика на страницата си в Интернет, “Европейски съюз”. В нея ще намерите материали по повод “евроконституцията”, данъчното съревнование в рамките на Съюза, оценка на въздействието на директиви и регламенти, преглед на дебата за закупуването на земеделска земя от чужденци, еврото и много повече. На страницата на английски ще намерите:

На страницата на Икономически знания по Интернет (ИЗИ) - www.easibulgaria.org, в рубриката “Поуки от стопанската история” е поместена статията Данъците в периода на разцвета на Антична Гърция.

От следващата седмица Институтът започва публикуването на статии изследвания с десетгодишна давност, които имат значение и днес, а в ИЗИ – представяния на различни особени казуси в областта на икономическите знания и изследвания.
 

 

 

© Коментарните материали от Прегледана стопанската политика са обект на авторско право. При използванетоим е задължително позоваване. Абонаментна такса дава право да се препечатватматериали от бюлетина (за абонамент: svetlak@ime.bg).