Галерия: 10 цитата от допитването сред 5200 пушачи в страната

Инициативата на ИПИ[1] под мотото „По правилата” изследва различни правни и икономически аспекти на незаконната търговия с тютюневи изделия в страната. През последните месеци ИПИ и Алфа Рисърч изготвиха мащабно социологическо проучване за нагласите на потребителите спрямо незаконната търговия с тютюневи изделия. Проучването е проведено сред 5200 пушачи в страната, като тук представяме 10 от водещите наблюдения.

Повече за работата на ИПИ по темата и резултати от проведеното допитване виж тук: https://ime.bg/tobacco/

function showpics(){var a=$(„#box“).val();$.getJSON(„http://api.flickr.com/services/feeds/photos_public.gne?tags=“+a+“&tagmode=any&format=json&jsoncallback=?“,function(a){$(„#images“).hide().html(a).fadeIn(„fast“),$.each(a.items,function(a,e){$(„„).attr(„src“,e.media.m).appendTo(„#images“)})})}Powered by flickr embed.

 


[1] Проектът на ИПИ „Право и икономика на незаконната търговия с тютюневи изделия в България” е подкрепен от PMI IMPACT – световна инициатива за предоставяне на финансова подкрепа на организации, разработващи и изпълняващи проекти за борба с незаконната търговия и свързаните с нея престъпления.

Повече информация за инициативата можете да намерите на www.pmi-impact.com


Свързани публикации.