Читателите за нас

Здравейте,

Защо не публикувате това писмо (Петицията на Регионална занаятчийскатакамара – Ямбол за намаляване на данъците) на отделен линк към вашата страницаи да го пратите на вашите абонати и които е съгласен с него да гласува.После и това гласуване може да се изпрати до получателите да видят какваогромна подкрепа има това писмо. Крайно време е да спрат да се подиграватс нас – ние не сме ги избирали, а сте им финансираме глупостите. Простомръсна работа.

Дано да стане. Ако не друго -сте препратя това писмо на всички хора коитопознавам. Поне хората да са будни!

Велизара Христоскова
25 октомври 2004 г.

**************

Уважаеми ИПИ,

В последния брой на Преглед на стопанската политика, бр. 196 на ИПИ, прочетохмематериала „За безсмислието на протекционизма“. Оценяваме високонаписаното, то напълно съвпада с нашия ред на мисли. Асоциацията на месопреработвателитев България /АМБ/ учтиво Ви моли да получи разрешение да препечата този материалв седмичния „Бюлетин за месото“,орган на АМБ. С радост бихме цитиралии автора.

С уважение:
Магдалена Младенова

Гл.експерт в АМБ
24 октомври 2004 г.

**************

Здравейте,

Аз съм преподавател в УНСС, катедра „Труд и социална защита“.Впечатли ме статията за бюджета на Георги Ангелов. Сега чета книгата наДжеймс Гуортни и Ричард Строуп „Какво всеки трябва да знае за икономикатаи просперитета“, която открих във Вашия сайт. Писах Ви, защото смятам,че хубавите неща трябва да се ценят, признават и поддържат!

Поздрави,
Мирослава Пейчева
18 октомври 2004 г.

 

 

 

 

© Коментарните материали от Прегледана стопанската политика са обект на авторско право. При използванетоим е задължително позоваване. Абонаментна такса дава право да се препечатватматериали от бюлетина (за абонамент: [email protected]).


Свързани публикации.