Среща-дискусия на тема: „Как се стартира бизнес в България – Reality check”

 ИКОНОМИЧЕСКАТА БИБЛИОТЕКА НА ИПИ И БМА 

и

БИБЛИОТКЕА НА ПРЕДПРИЕМАЧА

 

ви канят на среща-дискусия на тема:

 

„Как се стартира бизнес в България – Reality check”

гост – Боян Бенев

  

Къде? – Икономическата библиотека – бул. „Патриарх Евтимий” 22, етаж 3

Кога? – На 5 юни (вторник) 2012, в 18.30 часа

„От време на време всеки предприемач се натъква на възможности за краткотрайна печалба. В такива случаи е важно да се запитаме дали краткосрочния ни интерес не вреди на дългосрочния. Последиците от неправилни решения могат да се усетят след години и да ви нанесат огромни щети. Никога не забравяйте бъдещето си и дългосрочните си цели.” – Боян Бенев, „Малка книжка за бизнеса”

  

Кой е Боян Бенев?

Роден в България и израснал в Англия. Говори перфектен английски, но не е забравил и българския език. От 11-годишен проявява интерес към бизнеса и маркетинга, завършва икономика, а на 16 вече работи по първите си проекти. Занимавал се е с маркетинг, недвижими имоти, търгувал е с диаманти и винаги сам си е бил началник. Обича свободата и не се страхува да се впуска в нови начинания.

През 2007 е обявен за най-добър млад предприемач от британското списание за бизнес и икономика „Start Your Business Magazine”.

В България има издадени две книги: „Малка книга за бизнеса” и „Малка книга за реалността”, които представляват изискани издания с афористични мисли за бизнеса и света, който ни заобикаля.

Често се появява като водещ на различни форуми, посветени на бизнеса и с непринуденото си поведение винаги успява да грабне вниманието на публиката.На  всичкото отгоре се занимава и с изкуство – прави скулптури с помощта на сребро, злато и восък и създава сайта „Crimson Kaie”, където млади творци от цял свят представят работите си. 

 

Вестник „Дневник” озаглави статията си, посветена на младия и  талантлив предприемач, „Нота Бенев – Много точно попадение!”. Боян ще ни гостува, за да сподели своя опит, както и някои от проблемите, с които се е сблъсквал като предприемач.

Всеки, който се вълнува от проблемите на предприемачеството и  е любопитен да разбере повече за „тайните” на успеха на Боян и житейската му философия, е добре дошъл да зададе въпросите си.

 

Местата са ограничени.

Регистрацията е безплатна, но задължителна!

 

Регистрирайте се тук: http://www.eventbrite.com/event/3391701671 


Свързани публикации.