ПОКАНА: на 14 юни 2011 г. Кен Скуланд ще изнесе публична лекция на тема „Свободен пазар – етика и ползи”, а на 15-ти ще представи книгата си “Приключенията на Джонатан Гълибъл: една одисея в света на свободния пазар”

Кен Скуланд в България

На 14-15 юни 2011 г. Кен Скуланд ще гостува в България по покана на Института за пазарна икономика и Фондация за свободата „Фридрих Науман”

 

ПОКАНА

На 14-ти юни, от 18.00 часа, в х-л Радисън (зала „Александър”), Кен Скуланд ще изнесе публична лекция на тема „Свободен пазар – етика и ползи”.

На 15-ти юни, от 18.00 часа, в Икономическата библиотека на ИПИ и БМА, Кен Скуланд ще представи “Приключенията на Джонатан Гълибъл: една одисея в света на свободния пазар”.

 

Кен Скуланд е преподавател по икономика и политология в Хавайския тихоокеански университет в Алоа. Преди да се отдаде на преподавателска дейност Скуланд работи като икономист в Комисията по международна търговия на САЩ и в Министерството на търговията. 

През 1981 г. издава световния бестселър “Приключенията на Джонатан Гълибъл: една одисея в света на свободния пазар”, базиран на негови радиокоментари по икономика от началото на 80-те години и публикуван на 34 езика.

 

Регистрирайте се за събитията на [email protected]

 

За контакти и информация:

Бинка Илиева, ИПИ; [email protected]; 02/952 62 66, 952 35 03


Свързани публикации.