Възпитаниците на СУ представят семинар на тема „Финанси за нефинансисти”

Сдружение на възпитаниците на Стопански факултет на СУ „Св. Кл. Охридски” представя на Вашето внимание курс за високо управленско ниво на тема „Финанси за нефинансисти” с лектор проф. Паскал Маенхут. Семинарът ще се проведе на 22-24 октомври 2010, петък, събота и неделя, в София. Семинарът е добра възможност за изпълнителни директори, директори по продажбите, главни контрольори, директори на ICT, HR и маркетинг отдели и други служители, работещи за възвращаемост на инвестициите, да развият професионалните си умения и да обменят опит с колеги от други международни компании.

Д-р Паскал Маенхут http://www.insead.edu/facultyresearch/faculty/profiles/pmaenhout/ е професор в INSEAD, където преподава корпоративни финанси, теория на портфейлите и капиталови пазари на курсистите от M.B.A., докторантските и управленски програми. Той е завършил с най-високо отличие факултета по икономика на университета Лювен, Белгия и има магистърска и докторска степен по финансова икономика от Харвард. Неговите изследвания са в областта на теория на портфейлите, деривативи, оценка на активи и управление на риска.

Работният език на курса е английски. Обучението е изключително практически насочено, със съотношение 50/50 лекции към разглеждане на казуси. Цената на курса е 1,250 евро без ДДС. Предоставяме допълнителни отстъпки при записване на повече участници от една компания, както и за алумни на Академията за ръководители. За допълнителни въпроси – [email protected] и 02/971 3700.


Свързани публикации.